kolmapäev, aprill 15, 2009

ΕΥΑΝΓEΛΙΟΝ



uudis tuli, et beedwetters filmmib rootsis uut muusikavideot - hea uudis, loodetavasti saab sammukese edasi ka eesti rokividdeo, kus muidu püütakse kasina eelarve kiuste ühes videos rääkida viis või kuus erinevat lugu ja sestap jääbki asi küündimatuks ja poolikuks nt. Def Rage: Save Us From Religion.
Eeskujulikemmate saavutustega ongi hakkama saanud hiphopparid ja mõned indie-alternatiivi viljelejad.

4 kommentaari:

ritsik ütles ...

Mis su postituse pealkiri tähendab- evangelion?
Jaapani animesari Evangelion?
Kuuldavasti on see hirmus kuulus sari aga reklaamist tundus, et ka väga masendav ja apokalüptiline.

risto ütles ...

Evangeelium - rõõmusõnum

Albert Marginal ütles ...

Def Rage on minu teetass teema :D Kultusvärk noh, lajatab sellise kontseptsioonika kontseptsioonitusega, et naerada ja karta tuleks. Jaotan peatükkideks oma mõtted:

1. Muusikalise poole pealt suht kesine bänd, sest noh ega muusika ju meid ei üllata. Kasutades Boss GT 8 v 10 default efekte põruvad laivis, sest need dileireverbi ujutused on mega valjud, draivi osad aga lahjad. Tegelt peaks Nikkelbäkki kuulates olema vastupidi. See tehniline taipamatus häirib sellise a-kategooria bändi puhul.

2. Religiooni vastasus on kas lihtsalt pime jürilinalik viha või siis hea reklaamitrikk. Väljaütlemised sellel teemal on neil aga väga lollid ja lahmivalt tühjad. Aga miskipärast tundubki, et see sisutus viitab, et see religioonivastasus on meediakünnise ületamiseks. Ideoloogiliselt mannetu.

3. Video aga on kohutav, kes filmib nii väikest fännide hulka sellise nurga alt. Keegi ei tee niimoodi, rääkimata klassikaliste rock-bändi filmimisel kasutavatest põhikaadritest, mida polnud. Kole üldplaani video, selle tehnika ja võimalustega oleks saanud märksa vingema ja parema asja.

4. Strateegia on neil valitud ka huvitav, käies kõrtsides esinemas. Kusjuures ise rõhudes enda alternatiivmetalile, siis süldibändidega võidu kõrtsides rallida on ka imelik. Hämmastav on muidugi see, et neid üleüldse vastu võetakse nii paljudes kõrtsides. Head müügimehed.

Kokkuvõttes on see üks pagana uskumatu projekt, kus üks endine kaak on hakanud pisnesit tegema, kasutab selleks noori lapsi ja paneb nende tohutute esinemiste raha ise taskusse. Seal on palju-palju musti (raha)skeeme, mida laiem avalikkus ilmselt ei tea... Aga see on hästi läbimõeldud projekt, millest ometigi imbub välja projektijuhi mitte eriti kõrge intelligentsus.

risto ütles ...

Pole neid ise laivis kuulanud, kuid see kõikvõimsa superstaari jutt, mida on nad rääkind enda kohta on päris huvitav.
Religioonialane küündimatus on paraku neid väga hästi välja kukkunud.
kui ma seda videot vaatasin, siis olin valmis igaks jamaks, kuid kokkuvõtteks ajas see mind naerma. hea on ka see, et poisid teevad mussi inglise keeles, seega jääb sõnum arusaamatuks ning kui ka visuaal ei toeta sõnumit, siis polegi vahet. Huvitav viis raha kulutamiseks.