teisipäev, november 25, 2008

Lu Mi



Lu Mi tegi taaskord Eestimaal rekordeid. Paksusega. Autojuhid kurvad-kurjad; MuPo tegus ja tänu plaanivälistele elektrikatkestustele võib taaskord suuremat sündivust augustis 09 näha.
Lu Mi on tegija.
Meie pere on jalamehed. See on tegelt päris tore. Vinnasin poisi enesele selga (saime Karlikutelt spetsiaalse lapsekandmise seljaraami), võtsin naise käekõrvale ja tatsasime linna. tund aega puhast trampimist ja kohal olimegi. Saamuel jäi loomulikult unne. Päris huvitav oleks samuti rippudes kellegi seljas magada.
Autod liigauvad tigudena, vajuvad läbi poolkõvade teede, aga elu läheb edasi.
Lumi on kristlikus leksikas ülima puhtuse üks sünonüümidest. mitmetes vagades lauludest on fraas "puhtamaks kui lumi". Lumi on lumivalge siiski vaid piltidel. Lumel on värvid, toonid ja pooltoonid. Mõnikord on lumi ka kollane (seda süüa ei tohi).
"Puhtamaks kui lumi" tähendab seega Jumala poolt uuendatud ja puhastatud südametunnistust. Või vähemalt nii me kristlastena sellest pildist aru saame.
Lumi on tore kuid samas on see ka suur pettus. Kevadel kui lumi sulab, siis lume alt välja sulanud sodi ja praht on päris ebameeldiv.
Lumine mets ja põld on siiski meeliülendavad pildid.
Meile lumi meeldib.

1 kommentaar:

mermaid ütles ...

Heh.. Lu Mi oleks väga armas tütarlapse nimi :)