esmaspäev, aprill 07, 2008

...

korter hakkab elamisväärseks muutuma. viimased pisidetailid vajavad lihvi ja paigaldamist. nagu näiteks üks plastikliist, mis tuleb meelde alati korteris olles, valgustid, kardinapuud ja kardinad, siis valmis eluks.
HB on nagu pall - ilusaim rase keda näind! Superlahe. just hetk tagasi silitasin kõhtu ja ütlesin ka HB-le, et enam pole see mõte, unistus ega palve vaid reaalsus - meie päris oma "timm", Tulekul ja puha. Loomulikult tuli osta vanker (kirves seljas). Õnneks oleme ülekallatud titeriietega. HB pakib kotti m illega sünnitusele tormata ja mina ei suuda uskuda, et ma hakkan sinna ka lähima viie nädala jooksul minema. Kuigi HB lubas esimeseks tähtajaks, ehk siis Jüripäevaks lapse ilmale tuua - eks näis.
Helver ja Kairi riputasid enda pulmapildi konkursile ülesse. Ilus pilt ja kenad inimesed. Tasub häältki anda. Hää näha kui sõpradel kulgeb hästi.
Ise maadlen praegu eneses mehelikkuse ja kiriku vahekorra üle. Miks siis mingi suva anton tänavalt peaks tahtma kuuluda kogudusse ja käia kirikus? Seele üle mõtisklengi.

Kommentaare ei ole: