esmaspäev, jaanuar 28, 2008

homopidu tulekul

eesti muusikud on meeleheitlikult valmistunud iga-aastaseks Euroopa homopeoks. Tuntud ka kui "euronägemine". Kogu see värk on veider. Taas ja taas puhutakse kired lõkkele, minakse püüdma suurt euroauhinda ja siis tullakse nuttes tagasi ja kirutakse balkaniriike, hääletussüsteemi ja kes teab mida.
Arusaamatuks jääb, miks mitu head lugu jälle sellesse rõõmutralli maha maetakse.
Ice cold story on lahe just selles esituses.
leto svet ongi LASSO
kuid, keda kotib? Mina tean - Paadamit!

5 kommentaari:

roosiõis ütles ...

vend pean mainima ka, et see jääkülm lugu on meie pere lemmik...

mulle meeldib see eurotrall. see on olümpia kõrval üks vaadatuimaid üritusi..

risto ütles ...

mulle enam ammu ei meeldi, kuid mõningad laulud seevastu on väga meeldivad. Eplik, Ines jms on täitsa muhedalt asja teinud ju. Kuid Rolf juunior - homomeeste lemmik, sellist dekolteed annab otsida ;) Küllap teadlikult mängitakse selliste märkide peale.
Kuid: LETO SVET, ETO LETO SVET!

Albert Marginal ütles ...

1. Ma pole siiani aru saanud, kas see Paadam on mingi hälvik või tõesti raha on see, mis paneb teda oma üritusse niimoodi suhtuma. Igatahes pole see normaalne.

2. Miks teda sealt ametist maha ei võeta, olen kindel et kui võita tahetakse, siis füürer Paadami meetod ei toimi. Ja seda on ka näha. Sorri Paulus/Laisaar/Kotkas on täiesti ammendanud teema minu jaoks. Nad ei üllata kunagi ja see viis ei jää ka meelde. Samas Sven Lõhmus kui rahvamees on ikkagi siukseid hitte virutanud seal, aga Paadamile vist väga ei meeldi. Igatahes juhtuvad valituks teatud samalaadsed mitte midagi ütlevad laulud. Kogu süsteemile tuleks teistmoodi läheneda, eriti kuna Paadami ja seeläbi ka eestlaste jaoks on võit ju nii oluline.

3. Aga üldiselt on see ikkagi uskumatu, mind kummitab pidevalt üks küsimus, kas see on sama oluline ka teistele riikidele või siis kamast segaseks joonud eestlaste nõtrus?

risto ütles ...

Varem kui eurolaul minugi jaoks oli pea olümpiamängudega võrreldav sündmus, ei saanud ma aru miks sakslastelt tulevad alati klounid, miks briti laulud on mannetud ja miks Iirimaad ei esinda U2. Kuid viimased viis aastatt on lõpuks kohale jõudnud, et nn Vanas Euroopas on tegu väga marginaalse üritusega, kus muusikaga pole väga miskit pistmist. Nagu aeg-ajalt on rõhutatud - tegu on telesaatega. Suur lavastus ja meelelahutus. Idaeurooplased on pidanud seda Suureks Võimaluseks surumaks enda lokaalmuusikat maailmaareenile.
Paadam on vana hobu, kes peaks jah end sellest vaevast vabastama ja laskma noortel tüüpidel möllata.

Puhtalt eelneva põhjal võikski meilt minna Kreisiraadio; Ice Cold Story on lihtsalt liiga hea eurolavale. Ja tegelt pole ju vahet mida ja kuidas sa laulad, peaasi, et serbo-horvaadi seltskonnale ja türklastele meeldid.
Saab näha, mitu punkti Eesti laul saab Venemaalt ja mitu punni saab Venemaa Eestilt?

roosiõis ütles ...

tekib küsimus, et kuidas siis said mitte bakanimaad st. läti ja eesti isegi eurovisioooni võita, kuid jah soome võit paneb jätkuvalt imestama!?