kolmapäev, märts 05, 2008

argipäev



Pole kirjutand mõnda aega. Mitte et ei tahaks. Pigem vast see, et olen sellist igapäevase mehe elu elama. See tähendab, et tegelen korteri lõpetamisega (aitäh Helver, et tagant torgid), töötamisega (need tüütud aastatööd, millede seas ka huvitavaid leide nt Karl Joh. Allika XXXchurch.com on väga hea töö) ja muidu olemisega. Hea see, et lõpuks ometi (vast) saab ka Pärnus hakata bändi tegema. Lükkasime Helveriga tagumikud kokku ja otustasime, et teeme miskit. Vaatab, mida annab teha.
Kodu valmimine seotud tuhande pisasja ja detailiga, iga liist on vaev ja rõõm ühes. HB paisub mis keha. Ootan, millal naba välja tuleb. 31 nädalat on rasedust proovitud - natuke veel ja siis nuttu ja mähkmeid piisavalt - terveks eluks.

Kurba kah elus - HB viimane elusolev vanaisa suri ära. Laupäeval matused - seegi osa elust. Kuid ta oli õnnelik mees - päris hulk lapselapsi tuleb teda ära saatma - märk maas, et elu on elatud - lapsi saadud ja peregi loodud. Õnnelikud on need inimesed, kelle haual lapsed naeravad.

Just hetk tagasi "Timm" põtkis - rõem, puhas rõem.

Kommentaare ei ole: