neljapäev, september 18, 2008

toimetised



Eile siis ajasime end taskord sütevaka õpetajatega kokku. Eesmärgiks taasmoodustada Õpside Bänd (ÕB). Ses mõttes oleme justkui egiptuse Osiris, kes igal aastal sünnib ja sureb uuesti - ÕB sünnib septembri keskpaiku ja sureb peale õpetajate päeva kontserti. See aasta jääb meile viimaseks esinemiseks. Kümme aastat on pulli tehtud, aitab küll! 03.okt anname suisa kaks esinemist - esmalt: tavapärane keskpäevane esinemine (esinevad eelkõige Uues Õpetajad); teisaks: õhtul kell 20:00 esineb ÕB täies hiilguses ja pika pogrommiga. Ilus lõpp tuleb sellele asjale. Kaunimad laulud on kindlasti Kraavika "Wild Thing" ja Lorents-Kuningas "Mina ka!"
Pillinäppijateks seekord siis: Marek Talts, Jaan Sööt, Urmas Taul, Mati Põdra, Valter Maatee ja Risto Tamm. Lauljaid on niipalju, et neid ei hakkagi ülesse lugema. Sütevaka saalis toimub. Tuleb lihtsalt näppu viskama tulla.

5 kommentaari:

ritsik ütles ...

vau, milline driim tiim! Kas ajalehepaberimäärijad ja muidu kiibitsejad pilti tegema võivad tulla?

risto ütles ...

Muidugi. Priipääse kõigile

Albert Marginal ütles ...

Heh see on küll naljakas, et ei tea kui paljud "koolibändid" saavad hiilata laval kahe Eesti tipp-kitatrristiga... peab kohale tulema!

risto ütles ...

peab, peab.

Joonas Einfeldt ütles ...

Igaljuhul palju edu selle ettevõtmisega. Hea meel, et lõpetamise aastal veel õpside bänd teeb suurima esinemise. Igati tore. Ja blogi on ka vägagi huvitav lugeda.