pühapäev, oktoober 05, 2008

sai seda vanainimeste asja jälle avalikult tehtud


Oli jälle õpetajate päev. Sütevakas meil selline komme, et esineb Õpside Bänd. Seekord sai kaks kontseertot antud - neli lugu päeval ja viisteist lugu õhtal. Lubasime sellega asja ära lõpetada. Kühvel Liina oleks peaaegu nutma hakand ja mõni auväärne pädagoogki sõnas, et pisar tuli silma.
Ma enese jaoks olen välja mõelnd, miks säärane vembutamine on oluline. Tegu pole ainult meelelahutusega vaid millegi enamaga. Nimelt annab narrimäng säärases konservatiivses keskkonnas nagu kool, võimaluse õpetajatel paljastada viivuks või hetkeks enese inimlik ja veider nägu. See omakorda tasandab õpetaja-õpilase suhet. Ja vaata, see on hea.

6 kommentaari:

Albert Marginal ütles ...

No ja kuna nüüd oli kõik siis teadagi, et meie laiuskraadil tähendab bändide lõpetamine alati uusi kokkutulekuid, nagu Vennaskond, Meie Mees, Kuldne Trio (sel on olnud ka mitmeid lõpetamisi) jne. Nii et kui asi hää, siis järgmisel aastal kambäkk noh :D

roosiõis ütles ...

vägev pilt :)))))

Joonas Einfeldt ütles ...

Võimas kontsert!

risto ütles ...

Olime lõpetanud konserdi, jõudnud kollektiiviga rannahotelli sauna kui laanemets juba hakkaski peale, et ikka peaks tegema jne.
No ma ei tea, vägisi ei lasta sõna pidada...

Mariliis ütles ...

Hahaa, BOB on ka ju ülim näide sellest ;)
Aga Risto, ma pean ütlema, et sa näed ülimalt stiilne selle pildi peal välja vähemalt.

Selluke ütles ...

Sa näed siin pildid ikka ülimalt vinge välja.....5+